Welcome, visitor! [Register | Login

Listing Fee: Sabahsell.com is FREE and will be always FREE

RM450.00

QUESTRA WORLD KINI DI SABAH, SARAWAK DAN SELURUH MALAYSIA

IMG-20170724-WA0013

Description

Peluang pelaburan income pasif terhebat. Sambutan hangat di luar negara kerana ketulinan investment dan sehingga kini terus membayar dividen para investor. Questra World kini secara rasmi beroperasi di Malaysia dan dalam masa sesingkat ini, bakal melanjutkan JUTAWAN PERTAMA QUESTRA MALAYSIA, see Shafik dan akan disusuli beberapa lagi termasuk VVIP bergelar Dato.

Ckg sendiri walau pun baru melabur di Questra, tapi shukur kerana sudah pun Cash Out dividen dan keuntungan Ringgit Malaysia 5 Angka ke atas. Carian dan semakan teliti Ckg mendapati Questra World ini tepat membayar pada waktunya malah semua investor termasuk yang invest lebih RM100,000 begitu HAPPY dengan prestasi dan performance QW. Insyallah Questra World Malaysia akan miliki ofis di KLCC tidak lama lagi.

Tuan puan yang perlukan maklumat dan panduan menyertai QW selanjutnya boleh lah hubungi Ckg. Pastikan sudah mempunyai modal minima Euro 90 sebelum kita berbincang seterusnya kerana Ckg utamakan investor yang serious saja untuk menjana Passive Income di QW dari berbagai tahap dividen yang ditawarkan.

Terima kasih.

Listing ID: 76859882c81f1ffd

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply

Facebook Friends

%d bloggers like this: