Welcome, visitor! [Register | Login

Listing Fee: Sabahsell.com is FREE and will be always FREE

RM31.00

BB CREAM KOREA DAN ANEKA PRODUK KECANTIKAN MURAH TAPI BERKUALI NEGARA GANGNAM

KOREAN PRODUCTS
grand-openingCRAZY SALES 1

Description

Kedai produk kecantikan, kosmetik dan skin care Korea termurah di Malaysia. Mulai tahun 2017 ini anda boleh dapatkan pelbagai prouk buatan Korea dari kosmetik, produk penjagaan kulit, rambut dan tubuh serta bermacam lagi barangan keperluan harian buatan Korea melalui Mall Online kami di negara ini serta di 8 buah negara lain.

BB Cream buatan gergasi kosmetik Korea, Kolmar misalnya hanya berharga RM31.00 sahaja. Banyak lagi yang harganya MURAH GILA sedangkan kualiitnya bertaraf dunia setanding jenama jenama popular lain kerana kebanyakan syarikat pengedar kosmetik terkenal dunia mengambil produk produk dari Kolmar Korea ini secara kontrak OEM dan ODM.

Samada untuk kegunaan diri sendiri atau untuk berniaga, inilah tempatnya untuk anda dapatkan produk produk buatan Korea berkualiti dan terkini pada harga yang pasti mengejutkan anda kerana kerana jauh murah berbanding apa yang boleh anda dapatkan di tempat lain. Dan lagi produk produk ini didatangkan dengan JAMINAN !100% MONEY BACK GUARANTEE, bukti bahawa syarikat amat yakin dengan kualiti produk yang ditawarkan.

Sila ke www.skincarekoreaonlinemalaysia.blogspot.my dan saksikan sendiri harganya!

Listing ID: 685587d734cdb87e

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply

Facebook Friends

%d bloggers like this: